Mojagostilna.com

Pridružite se nam

 •  

  Smo gostinski portal z najdaljšo tradicijo v Sloveniji

  Mojagostilna.com je prvi slovenski portal z opisi gostinskih lokalov in podajanjem ocen. Skozi vsa leta smo se vedno potrudili za potrebe gostinskih lokalov in svojo zgodbo uspešno pišemo naprej.

 •  

  Poznamo vaše želje

  Več kot desetletje naših izkušenj nam vedno znova dokazuje, da želite navduševati svoje goste z raznoliko ponudbo vaših jedi, zadovoljiti še tako zahtevne goste in si ustvariti dobro ime. Mi smo tu, da vam pri tem pomagamo in vam svetujemo.

 •  

  Ker v današnjih časih morate biti vidni na spletu

  Ste vedeli, da je iskanje relevantnih informacij na spletu tik za pregledovanjem e-pošte, ki je na prvem mestu? Zato je za vaš gostinski lokal zelo pomembno, da se predstavite na spletu in postanete vidni širši okolici.

Lastniki gostinskih lokalov

Predstavite se bodočim gostom

Dobra predstavitev vašega gostinskega lokala je pomemben dejavnik, ki lahko naše obiskovalce hitreje prepriča v obisk vašega lokala. Sporočite jim, da so pri vas dobrodošli in jim ponudite priložnost, da si ustvarijo pozitivno mnenje o vas in vas obiščejo in se nato tudi redno vračajo k vam.

Izpostavite svojo ponudbo

Naj si vaši morebitni gostje ogledajo vašo celovito ponudbo kar na spletu.

Urejajte svojo predstavitveno stran

Naš sistem omogoča, da si uporabniki izberejo priljubljene lokale katerim sledijo. To omogoča vam, da jih obvestite o vsaki vaši posodobitvi.

Želim izvedeti več

 

Dobavitelji

Predstavite se gostinskim lokalom

Vabljeni vsi dobavitelji, ki želite sodelovati z gostinskimi lokali, da predstavite svoje izdelke in zagrabite poslovno priložnost.

Naš cilj

Naš glavni cilj je omogočiti pregleden seznam vseh zanesljivih dobaviteljev gostinskim lokalom v Sloveniji in vam omogočiti obojestransko sodelovanje.

Zakaj oglaševati pri nas?

V naši bazi se nahaja več kot dva tisoč gostinskih lokalov, ki so odvisni od vaših storitev, zato vas vabimo, da se nam pridružite.

Kontaktirajte nas

Ostali oglaševalci

Predstavite se širši množici

Ponujate izdelke ali storitve, ki bi morebiti utegnile zanimati naše obiskovalce?

Oglašujte z nami

Plačajte le za klik na vaš oglas.

Kontaktirajte nas